Contact

Neem contact op met Schadecoach.com

Gebruik het onderstaande contactformulier of stuur uw email naar: info@schadecoach.com  Vergeet niet om stukken mee te zenden, zoals polis, aanrijdingsformulier of afwijzingsbrieven en emailcorrespodentie.

Waarom geen telefoonnummer vermeld?
Dit is omdat wij een zaak niet kunnen beoordelen op de -vaak emotionele- verhalen van de gedupeerden. Het is nu eenmaal zo dat de papieren spreken. Toen wij nog wél ons telefoonnummer op de website hadden vermeld kon het gebeuren dat wij herhaaldelijk lange tijd met mensen aan de telefoon spraken en dat aan het eind van het gesprek wij alsnog moesten vragen om toezending van de betreffende correspondentie; ondertussen was er een kwartier verstreken.
Als dat tien keer per dag gebeurt komen wij aan feitelijk werken niet toe. Dus om die reden verzoeken wij altijd om de belangrijkste correspondentie en de polis toe te zenden, zodat wij direct kunnen zien of behandeling van uw zaak zinvol is of niet.

Als een dossier omvangrijk is en wij dat dus niet binnen tien minuten kunnen lezen, zijn wij genoodzaakt u om een vergoeding te vragen. Dit laten wij u uiteraard vooraf weten.


Maximale grootte 2MB (toegestaan jpg, jpeg, png, gif, doc, docx, pdf). U kunt ook eventuele stukken die op uw zaak betrekking hebben rechtstreeks sturen naar info@verzekeringsklachten.nl.

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.