Disclaimer

Schadecoach.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze site en kan geen garantie bieden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van haar website.

Er wordt geen enkele garantie of verklaring, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend, gegeven terzake van juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang toe wordt geboden. De besturen en medewerkers van Schadecoach.com aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie en of aanbevelingen die op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang toe wordt geboden. Deze informatie en aanbevelingen kunnen overigens zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd.

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken zijn in eigendom of licentie bij Schadecoach.com en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de site.

De inhoud van de site mag enkel worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden en alleen met toestemming van Schadecoach.com. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Schadecoach.com Verwijzingen of hyperlinks naar andere site welke niet het eigendom zijn van Schadecoach.com zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site en vallen buiten verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van Schadecoach.com

De beschrijvingen betreffen veelal kwesties zoals deze in individuele gevallen aan de orde kunnen zijn. Of zaken gratis kunnen worden behandeld of als kosten bij de verzekeraar worden neergelegd, is in het specifieke geval altijd opnieuw te beoordelen. Het kan dus nimmer een vaste regel zijn!

  • Schade of problemen met uw verzekeraar?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op:

    Een moment geduld aub.
0
Verbinden
Een moment geduld a.u.b....
Verstuur een bericht

Sorry! We zijn momenteel niet aanwezig, laat een bericht achter.

Naam
* Email
Beschrijf de vraag/opmerking
Start chat

Heeft u een vraag?
Bespaar tijd, stel uw vraag direct online!

 

Chat nu hier met ons
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?