Klantenervaring

W.Elgersma  –  Amsterdam   aansprakelijkheidschade

Ontevreden over rechtsbijstandverzekeraar DAS die mijn schade niet wilde vergoeden kwam ik via de Consumentenbond terecht bij Schadecoach. Na het moeizame gedoe met de verzekeraar wist ik niet wat mij overkwam toen ik eenmaal contact met Schadecoach kreeg.  Wat een verademing. Met verbazing heb ik hun vasthoudendheid gevolgd en ben zeer onder de indruk van hun werk. Telkens een snelle reactie, uitermate deskundig, zakelijk en attent. Als een echte coach hebben zij mij door het proces, wat een jaar duurde, heen geloosd en daar ben ik erg blij mee. Echt geweldig wat zij voor elkaar hebben gekregen. Mij zou het niet gelukt zijn. Het hele bedrag is uiteindelijk vergoed. Complimenten en ontzettend bedankt!

J. Hogenbirk – Stellendam   waterschade

Wij zijn met Schadecoach in contact gekomen ten tijde van een geschil met onze verzekeringsmaatschappij omtrent waterschade. Schadecoach heeft ons op zeer voortvarende en kundige wijze bijgestaan, net zo lang en vasthoudend tot wij alsnog een herziene schadevergoeding toegewezen hebben gekregen. De communicatie verliep altijd zeer snel en correct. Al met al zijn wij Schadecoach zeer erkentelijk voor alle assistentie, de vasthoudendheid en uiteindelijke de positieve uitkomst!

Ben Emmelkamp –  Dodewaard    annuleringsverzekering

Hartelijk dank nog voor uw gratis bemiddeling, ons was het na herhaalde vergeefse pogingen niet gelukt! Een verschil van ruim € 2.200,00 ! Fijn en geheel terecht dat de Consumentenbond ons naar u doorstuurde.   Wij zijn ontzettend blij met deze afloop, eindelijk gerechtigheid.  Met vriendelijke groet,

H. v.d. Steenoven – Baarle Nassau  laminaatschade
Ik was bij Promovendum verzekerd wat dus een regelrechte ramp was. Eerst boden ze 8 euro, toen 150 en ze weigerden een expert te sturen. Toen ik Schadecoach inschakelde kon er ineens 350 euro vanaf, maar nog steeds weigerden ze een expert te sturen, terwijl dat wel in hun voorwaarden staat. Toen ik met Schadecoach de zaak bij het Kifid aanbracht maakte de uitspraak gehakt van Promovendum maar nog steeds wilden ze de zaak afdoen zonder een expert te sturen, maar nu tegen een bedrag van bijna 4.800,00!  Onnodig te zeggen dat je met zulke boevenmaatschappijen niet zonder Schadecoach kan!
.
R.F. Nieuwenhuizen – Wassenaar annuleringsverzekering
Het is voor mij ongelooflijk dat verzekeringen op deze manier met klanten om gaan en ik ben heel blij met een instantie zoals de uwe die voor ons belang op komt. Zelf zou ik de durf, de mogelijkheden en kennis niet hebben om deze zaak tot een goed einde te brengen en ik vind het heel sympathiek dat u  uw kennis gebruikt om misleide klanten belangeloos te ondersteunen, terwijl u ook deze kennis op een andere manier zou kunnen inzetten.  Dank u wel voor alle moeite en het vertrouwen wat u in mijn zaak heeft gehad om deze zo bevlogen en snel aan te pakken.
.
J. de Gruijter – Alblasserdam     opstalschade
Wij hebben Schadecoach leren kennen als zeer betrokken en snel acterende partner tegenover een zeer niet-betrokken en trage verzekeraar. De communicatie met Schadecoach verliep zeer soepel en er wordt zeer snel gereageerd en geacteerd. Uiteindelijk kunnen we een dikke streep zetten onder het dossier met de verzekeraar. Niet in de laatste plaats door de rolneming van Schadecoach. Terecht kregen we een positieve referentie over Schadecoach van de Consumentenbond.
.
Iwan Pasman – Emmen opstalschade
Ik ben super tevreden hoe Schadecoach mijn opstalschade waarbij was ingebroken, voor mij heeft afgewikkeld. Als ik Schadecoach niet had gehad, was het 100% zeker geweest dat ik nauwelijks een schadevergoeding had gehad, want de verzekeraar helpt je beslist niet. Die stelt alleen maar steeds weer vragen waardoor je op het laatst denkt: laat alsjeblieft maar zitten, ik ben het helemaal zat. Nu nam Schadecoach me alles uit handen en dat is op zich al een verademing. Nooit een schade zelf willen regelen met de verzekering, want ze doen allervriendelijkst maar eigenlijk zijn het boeven, hun experts incluis. Elk schadeprobleem verdwijnt waar Schadecoach verschijnt!
.
Stephanie John – De Lier  inbraakschade

Ik ben super goed geholpen door Schadecoach, en ik raad het iedereen aan. Na een inbraakschade heeft de verzekering niet alles vergoed en ik was van mening dat het gewoon vergoed moest worden. Uiteindelijk besloot ik om Schadecoach in te schakelen, en is het gelukt om de spullen toch vergoed te krijgen. De hulp van Schadecoach heeft mij helemaal niets gekost, en de communicatie ging altijd heel snel en soepel.

Kas Kleinnijenhuis –  Zaandam stormschade
Schadecoach is zeker aan te raden als je in de clinch ligt met je verzekeraar. De hulp van SchadeCoach is 100% gratis voor mij geweest, dank voor de hulp, voor het succesvol afronden van mijn dossier maar ook voor de manier van communicatie, opvolging en professionaliteit, eigenlijk alleen maar positieve woorden. Ik zal u zeker aanraden bij anderen!
.
Henk Knaap -Enschede  waterschade
Bij mijn poging om het recht op contra-expertise bij een  caravanschade te achterhalen kon zelfs mijn eigen rechtsbijstandsverzekering me niet juist informeren. Via de Consumentenbond kwam ik bij de Schadecoach terecht. Het ging slechts om een restantschade van 400 euro, waarvan ik vond dat Unigarant die nog moest bijbetalen. Toen ik op advies van Schadecoach bij Unigarant meldde dat ik anders contra expertise wilde (door Schadecoach) hebben ze me die 400 euro prompt uitgekeerd. Dank Schadecoach!
.
Familie B. – Lochem – waterschade
Via de Consumentenbond ben ik in contact gebracht met de Schadecoach. Aanleiding was een afwijzing van de opstalverzekeraar Reaal voor vergoeding van waterschade ten gevolge van lekkage van het dak. Zowel volgens de Consumentenbond als volgens de Schadecoach hadden wij terecht onze opstalverzekering aangesproken voor de vergoeding van de reparatie van de gevolgschade. De Schadecoach heeft de zaak voor ons in behandeling genomen, maar Reaal bleef op alle mogelijke manieren tegenwerken. Ze vond het niet nodig een schade expert te sturen, maar weigerde ook een contra-expertise. De Schadecoach heeft werkelijk alles uit de kast moeten halen en uiteindelijk heeft Reaal haar fout erkend en uitbetaald. Het is schandelijk hoe verzekeraars proberen je als consument te overtroeven en af te schepen waar je volledig in je recht staat. Zonder deskundige bijstand waren we er bij Reaal niet doorheen gekomen. SC heeft uitstekend werk gedaan, is zeer ter zake deskundig, reageerde immer bijzonder snel en vriendelijk naar ons als cliënt, maar zakelijk en scherp naar de verzekeraar. Complimenten!
.
Chris Stengewis – Almere stormschade
Super dat het hoge woord er nu eindelijk uit is. Lang geduurd heeft het zeker, maar gelukkig wél met een goed resultaat. Wij zij erg blij met de uitkomst en dat we via de Consumentenbond met jullie in contact zijn gekomen. Hartelijk bedankt voor het blijven doorzetten waardoor alles tot een goed resultaat heeft geleid!
.
Ernst-Jan van Loenen – Den Bosch   stormschade
Ik heb dinsdag het geld mogen ontvangen op mijn rekening. Eind goed, al goed! Ik ben u zeer erkentelijk voor de tijd en energie die u heeft gestoken in mijn zaak. Uw geduld maar tevens het pushen om tot een oplossing te komen heb ik zeer gewaardeerd. Van de tegenpartij en diens expert was er alleen maar vertragingstactiek die u vlot heeft kunnen trekken. Ik ben dan ook dankbaar dat u het geregeld heeft kunnen krijgen waar ik als consument recht op heb.  Hoeveel consumenten zouden op die manier door verzekeraars worden geschoffeerd? Voor mij is uw kantoor DE rots in de verzekeringsbranding! Een cijfer? Nou van mij krijgt u een 10 met griffel!
.

D. Brummer – Groningen   Inboedelschade

Zeer aan te raden hoe Schadecoach te werk gaat. Ik ga maar niet in op de details, omdat ik denk dat dat overbodig is, gezien de werkwijze van veel verzekeraars. DIKKE PLUIM voor Schadecoach!

M. Steenbergen motor-opzittendenverzekering

Bij het afwikkelen van een overlijdensverzekering deed Unigarant steeds moeilijker en toen heb ik Schadecoach op aanraden van de Consumentenbond in de arm genomen. Verbazingwekkend snel nam deze de regie over, maar kennelijk was Schadecoach te lastig voor Unigarant want wilde ze de zaak gewoon weer met mij regelen. Schadecoach heeft daartegen geprotesteerd en schoof op het juiste moment een financieel specialist naar voren, waardoor de schade-uitkering met minstens 20 mille werd verhoogd. Het is stuitend dat verzekeraars je eerst proberen af te schepen en contra experts proberen te weren. Hulde voor Schadecoach!

Joyce Breugem – Den Haag waterschade

Vorig jaar juni werd ik onaangenaam verrast door een forse lekkage door gebroken waterleidingen onder de betonnen vloer. Dit had ten gevolge dat ik 2 maanden verbleef in een beschimmeld en vochtig appartement en daarna binnen 2 maanden 2 keer volledig moest verhuizen: één keer naar een wisselwoning, en toen weer terug. Dit omdat mijn eigen appartement onbewoonbaar was door drogers en blazers. Schadecoach heeft mij heel goed door deze moeilijke periode heen geloodst. Emotioneel, door medeleven en snelle reacties, maar ook heeft Schadecoach een sterk gevecht geleverd om mijn belangen te behartigen. Ik had dit zonder Schadecoach hoogstwaarschijnlijk niet gered. Met mijn ervaringen kan ik Schadecoach echt aanbevelen.

Arna Willemsen – Nieuwerkerk a/d IJssel verkeersschade

In maart 2017 reed een achteruitrijdende auto, die een parkeerplaats verliet, tegen mijn auto. De schuldvraag stond vast en er was via een filmpje zelfs bewijs van verbale bedreiging. Desondanks wilde Ohra de kosten niet claimen bij de tegenpartij en bleef ze om meer bewijs vragen, alsof ik zelf de schuldige was. Via de Consumentenbond kwam ik bij Schadecoach terecht en is de kwestie helemaal opgelost. Echter ook toen bleef Ohra star en onredelijk. Door de overredingskracht van Schadecoach ging men uiteindelijk overstag en kreeg ik alle kosten vergoed. De communicatie met Schadecoach verliep voortreffelijk en de contacten waren heel prettig. Chapeau voor dit bedrijf, ik kan ze van harte aanbevelen.

Octo Halsema – Enschedé  reisschade

Merci Schadecoach voor de vasthoudende manier van  communicatie met Univé, waardoor Univé uiteindelijk wel moest toegeven nadat hun klantenservice mijn claim maar bleef afwijzen, terwijl het slechts om € 60,00 ging.
Dat ik klant ben bij Univé is een gunst, een overstap is immers zo gemaakt.  Fijn en direct contact met Schadecoach, ik voelde me ondersteund en het was een leerzame case!
.

H. de Vries –  Amsterdam  caravanschade

Door een defecte waterleiding ontstond er waterschade aan onze caravan, totale schade  € 7.500,-.  Unigarant zei echter dat de schade niet gedekt was, ondanks herhaaldelijke protesten onzerzijds. Nadat een door ons ingeschakelde Nivre contra-expert ook niet door Unigarant werd erkend, kwamen wij bij Schadecoach terecht.  Deze concludeerde meteen dat de handelwijze van Unigarant laakbaar was en dat zij de schade gewoon moest vergoeden. Na weer veel mails vanuit Schadecoach koos Unigarant eindelijk eieren voor haar geld en gaf uiteindelijk toe dat de schade gewoon gedekt was. Eerst deed Unigarant rechtstreeks aan ons -dus achter de rug om van Schadecoach- een voorstel voor het vergoeden van de helft van het schadebedrag. Schadecoach heeft er echter voor gezorgd dat wij ons volledige schadebedrag vergoed hebben verkregen en dat de volledige kosten van Schadecoach door Unigarant werd betaald. Erg blij en tevreden over de uitkomst van dit dossier en over de werkzaamheden van Schadecoach.
 .

R.Hermans -Eijckelshoven rioolschade

Na diverse telefoontjes en berichten, zonder uitbetaling van het schadebedrag, heb ik ten einde raad een klacht ingediend bij Centraal Beheer, maar ook dat zonder resultaat, men bleef maar halsstarrig weigeren de eigen voorwaarden te respecteren. Gelukkig ben ik toen terecht gekomen bij Schadecoach, die gaf vrij snel aan dat het een duidelijke zaak was en die heeft de hele kwestie van mij overgenomen. Opvallend was de snelle en strakke wijze waarop Schadecoach het traject heeft behandeld, waardoor de schade uiteindelijk is vergoed. Ik kan een ieder Schadecoach aanbevelen!

Familie In het Panhuis en familie Jansen  aansprakelijkheidsschade

Na eerst een paar keer door Dekra te zijn afgewezen, heeft de vasthoudendheid van uw kantoor ervoor gezorgd dat we tóch de schade die na een onvoorzichtigheid was ontstaan aan de gedupeerde partij hebben kunnen vergoeden. Dat daar een klacht voor moest worden gedeponeerd is jammer. Hartelijk dank voor al uw hulp. Het heeft uiteindelijk  toch nog een hele hoop energie gekost om gelijk te krijgen.

Familie Ekel-  Klundert waterschade

Na een hoop ellende met de verzekering hebben we jullie gevonden op Google. Wat zijn wij blij dat we jullie hebben gemaild. In het begin waren we wat sceptisch maar geen seconden spijt gehad dat we met jullie in zee zijn gegaan. Zonder jullie had de verzekering geen cent uitgekeerd. En nu enkele maanden verder, is het eindelijk zover, de verzekering gaat eindelijk een betaling doen.Schadecoach heel erg bedankt voor alles , we hopen jullie nooit meer nodig te hebben. Maar mocht het ooit weer nodig zijn dan zijn jullie de eerste die wij weer mailen.

Lieke de Visser   waterschade

Na een aantal maanden constant tegen muren te zijn opgelopen bij mijn verzekeringsmaatschappij, de door hen ingehuurde expert en het door hen ingehuurde schadeherstelbedrijf, via de Consumentenbond terecht gekomen bij de schadecoach. Het voelde direct als een opluchting doordat zij de gehele zaak overnamen en voor mij de stress van het moeten reageren op telefoontjes of e-mails of het zelf achter informatie aan moeten gaan voorbij was. Helaas had ook Schadecoach een lange adem nodig om de zaken geregeld te krijgen, maar het is gelukt! Ik heb de vergoeding gekregen waar ik recht op heb en daar ben ik Schadecoach enorm dankbaar voor! Zeer aan te bevelen bij verzekeringsproblemen!

Math Hofman –  Maastricht

Wat een goed nieuws, het is u toch allemaal maar gelukt.  Eindelijk Heeft SNS uitgekeerd, ik wist niet wat ik zag: ineens het volle bedrag op de rekening. Maar het was écht zo, dus ik ben dolblij  dat ik dit boek nu kan afsluiten. Ik heb mijn helper meteen betaald en nu kan ik weer verder met mijn leven. Ik ben u dankbaar en zal uw zeker verder aanbevelen bij mijn kennissen!

W. Boers, Rotterdam  Inboedelschade

Wat ben ik blij met de hulp van u! De verzekeringsmaatschappij wilde er snel vanaf zijn met een belachelijk kleine schadevergoeding, gelukkig heb ik Schadecoach ingeschakeld. Duidelijke en snelle communicatie en prima resultaat: ruim het dubbele van de schadevergoeding die verzekeringsmaatschappij wilde betalen! Nogmaals heel erg bedankt voor uw hulp.

C. Tonnaer, Eijsden    Vochtschade keuken

Afgelopen zaterdag een brief van SNS op de mat met de toezegging dat het overeengekomen schadebedrag binnen enkele dagen overgemaakt zal worden. Gezien de eerdere reacties van SNS begon ik er inmiddels een beetje ongerust over te worden of SNS het weer op zijn beloop zou laten, maar wat een opluchting! Na al uw inspanningen kan ik er eindelijk een streep onder zetten. Mijn hartelijke dank voor de ondersteuning de afgelopen tijd!

M.J. Karstens-van der Vegte, Vaassen  Caravanschade

Geachte Schadecoach,  Hoera, de vlag kan uit. Ook het laatste deel is door Centraal Beheer Achmea betaald. Eindelijk kunnen wij dit dossier sluiten. Wij willen u heel hartelijk danken voor de door u geleverde inspanningen. Zonder uw tussenkomst was het nooit gelukt om dit voor elkaar te krijgen!

Henk Fontijn, Almere    Aanrijdingsschade

ik vind het geweldig dat het u dan toch eindelijk is gelukt om de tegenpartij tot erkenning en betaling van de schade heeft kunnen brengen, mijn complimenten! Ik heb er zo mijn twijfels over gehad, ook al was ik van mijn onschuld overtuigd. U hulp heeft mij inderdaad geen cent gekost!

Fam. Beeren – Thorn    Inbraakschade

In december 2013 is er bij ons een inbraak geweest de schade was groot zelfs de politie ter plaatse had dit nog nooit mee gemaakt en er werd zelfs op aangedrongen om ter plaatse een expert te sturen dit was echter niet mogelijk; deze kwam pas 3 weken later jan. 2014 wat bij ons geen goed gevoel gaf. Na opname van de schade kregen wij een bedrag te horen waar wij het niet mee eens waren. Via via kwamen wij op jullie site terecht. Vanaf die tijd werd er actie ondernomen en nam voor ons de stress af. Wij zijn jullie enorm dankbaar voor jullie snelle en betrouwbare werk en kunnen iedereen Schadecoach adviseren. Gelukkig is de schade nu afgehandeld en kunnen wij weer verder met ons leven.  U nogmaals  dank voor het goede werk dat u geleverd heeft.

Gerard A. te Oudekerk aan den IJssel  Opstalschade

Dank voor uw inzet en het mooie resultaat. We zijn erg tevreden met het proces en de uitkomst, zowel financieel als principieel. De communicatie verliep duidelijk en professioneel. Ik zal u zeker aanbevelen waar mogelijk.

Sven K. Amsterdam  Opstalschade

We hebben lekkage gehad in de keuken maar die pas geconstateerd toen we de keukenvloer zagen boltrekken. Onze verzekeraar  reageerde aanvankelijk positief en we konden een offerte voor herstel insturen, echter de vloer was niet meer leverbaar. Die was wél over de gehele begane grond drempelloos -dus als één geheel- dóórgelegd. Nadat er een expert was langs geweest wilde de verzekering slechts € 300,- van de € 2.235,- schade te vergoeden. We konden volgens hun ook wel met tegels de vloer in de keuken vervangen, het hoefde toch niet hetzelfde te zijn?  Het geld werd direct gestort, maar we zijn niet akkoord gegaan en hebben de hulp ingeroepen van deze website. Ik kreeg meteen te horen dat dit gewoon verzekerd zou moeten zijn. Na minstens vijf keer over en weer schrijven en reageren hebben ze uiteindelijk toegegeven de schade toch te vergoeden. Je zou haast denken dat ze het erom doen, dat ze alsmaar blijven weigeren en kijken hoe lang je ermee doorgaat. De afhandeling door Schadecoach.com is zeer goed verlopen,  het heeft me niets gekost en ik heb tenminste mijn vloer vergoed gekregen. Ik kan deze site iedereen aanraden die problemen heeft met zijn verzekering!

Sabine S. – Utrecht  Aanrijdingsschade

Alles is zeer snel en netjes afgehandeld door Schadecoach, ik wil jullie hartelijk danken, super hoe jullie te werk gaan, nogmaals heel erg bedankt! Ik hoop dat het helpt andere mensen ook actie te laten ondernemen mochten zij iets gelijkwaardigs mee moeten maken. Ik ben bang, dat ik niet de enige ben.

Martijn Mos – Naaldwijk  Aansprakelijkheidsschade

Een beetje aan de late kant maar bij deze alsnog mijn waardering voor uw hulp bij het oplossen van mijn geschil met Nedasco verzekeringen. Dankzij jullie heeft Nedasco uiteindelijk toch de schade uitbetaald die ik aan mijn schoonvader zijn auto had veroorzaakt. Voor mij staat vast dat de Nedasco mij probeerde te bedonderen door het feit ik geen verstand heb van de ingewikkelde materie. Goed dat u ze even pas op de plaats laat maken, hartelijk dank daarvoor!  Met vriendelijke groet en nogmaals bedankt,

H. Don. – Ijmuiden       Reisschade

Het gaat maar om een klein bedrag, maar dank zij Schadecoach heb ik toch mijn elektronische autosleutel vergoed gekregen, hoewel dat éérst drie keer door VGZ werd geweigerd. Strakke brieven, strakke actie. Dank!

M. Lang – Rotterdam   Inbraakschade

Het heeft meer dan een jaar geduurd, maar dank zij Schadecoach heb ik van mijn verzekering eindelijk een vergoeding gekregen voor mijn gestolen sieraden en inboedel. Allianz bleef maar weigeren om te betalen en stuurde zelfs een onderzoeker op mij af. Als ik Schadecoach niet had gehad om mij bij te staan, had ik helemaal niets gekregen, en zou ik als fraudeur zijn weggezet! Dank voor uw acties!

Marc v.d. P. Dordrecht – Lekkage frituurpan

Graag wil ik mijn hartelijke dank uitspreken voor het werk dat u gedaan heeft voor het geval van de lekkage van de frituurpan. ASR heeft er werkelijk alles aan gedaan om onder hun verantwoordelijkheid uit te komen. Totdat wij de Schadecoach inschakelden hadden wij geen vertrouwen meer in een gunstige afloop. Schadecoach heeft vanaf het moment dat wij hem benaderden de zaak snel en zeer serieus aangepakt met als resultaat dat na 4 of 5 afwijzingen ASR toch heeft betaald. Het was een lange weg, maar Schadecoach bleef volharden. Ik kan daarom iedereen die met dit soort situaties te maken krijgt Schadecoach van harte aanbevelen.

W. Ritman – Rotterdam    Aanrijdingsschade

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat u het voor mij heeft opgenomen tegenover de verzekeraar van de tegenpartij. Toen zelfs mijn rechtsbijstandsverzekering het niet voor elkaar kreeg  om de tegenpartij tot schadebetaling te dwingen heb ik door Schadecoach in te roepen na veel vijven en zessen tóch mijn schadevergoeding ontvangen. Dat was zonder jullie nooit gelukt! Heel erg bedankt!

H. Greijn – Montfort     Stormschade

Ik zag op mijn rekening dat de schadeuitkering is overgemaakt op mijn rekening. Ik kan nu eindelijk “mijn dossier” sluiten. Blij dat het eindelijk achter de rug is. Ik dank jullie allemaal voor hetgeen jullie voor mij hebben gedaan. “Goede wijn behoeft geen krans” ; daar waar het van pas komt zal ik mensen naar jullie doorverwijzen! Een extra woord van dank voor de “open communicatie”!

M. Gerritsen – Goor   Inbraakschade

De zeer snelle deskundige hulp wat bij andere instanties ver te zoeken is hebben wij gevonden bij Schadecoach.com zij hebben mij en mijn vrouw weer een goed gevoel gegeven over mijn zaak -inbraakschadeclaim-  waar het einde zoek was. Schroom niet contact op te nemen met schadecoach.com indien u klachten heeft met uw verzekeraar, zij gaan door tot het uiterste en houden u bij elke stap op de hoogte! Van de 10 sterren krijgt schadecoach van ons 10 sterren!! Bedankt!!

N. Kallan – Den Haag    Diefstal auto

Bij dezen wil ik graag zeggen dat u mij meer dan voortreffelijk heeft geholpen met mijn diefstal-zaak tegenover Europeesche verzekeringen. Ik zou anders naar mijn verzekeringsgeld van € 12.500,00 hebben kunnen fluiten omdat de verzekering steeds bleef weigeren mijn schade te vergoeden. Doordat u zich ermee heeft bemoeid kon Europeesche er niet niet meer onderuit en heeft zij mij betaald. Nu kan ik tenminste een andere auto kopen, hulde!

Karel Peelen – Eindhoven

Ik wil bij deze mijn erkentelijkheid uitspreken met betrekking tot jullie interventie. Jullie professionele en onvoorstelbaar snelle wijze van werken is een enorme steun in de rug. Als betrokkene  heb je nu eenmaal weinig ervaring met verzekeringsclaims en je bent in eerste instantie geneigd te denken dat het allemaal wel goed zal komen. Toch kom je voordat je het weet in een situatie terecht dat de grens tussen “zakelijke aanpak” en “emotionaliteit” flinterdun wordt, zeker wanneer je het gevoel krijgt onrechtvaardig behandeld te gaan worden…  Een gevoel van onzekerheid en het gevaar om dan een onjuiste of averechtse reactie te geven, liggen dan op de loer. Ik prijs me gelukkig dat iemand de zaak dan op afstand, met een professionele -en tóch betrokken- kijk benadert!!! Nogmaals dank voor de manier waarop jullie werken. De betrokkenheid en het inlevingsvermogen ervaar ik als een  “oppepper”. Blij dat ik via Radar jullie website op het spoor ben gekomen.”

J.D. – De Lier  Laptop gestolen

Op 24 november is mijn laptop gestolen op een vliegveld. Deze had ik bij mij, in een trolley. Hoewel deze trolley altijd onder handbereik is geweest heeft een dief toch kans gezien de laptop te stelen. Dit merkte ik pas in Nederland. Ik deed een beroep op mijn reisverzekering waarin diefstal is gedekt. Tot tweemaal toe heeft de verzekering de claim afgewezen. Na uw tussenkomst, d.d. 5 mei 2011,  heeft u de feiten op een rij gezet en betoogd dat de verzekeringsmaatschappij onzorgvuldig heeft gehandeld. U was daarin effectief, want zonder tegenstribbelen is het volledige schadebedrag uitbetaald. Hartelijk dank daarvoor!

Jan A. – Zoetermeer  

Helemaal geweldig zoals het is gelopen nadat Schadecoach.com mijn klacht in behandeling heeft genomen. Het is nu afgehandeld en ik heb, hoewel de verzekering eerst tot twee maal toe geweigerd had, een groot gedeelte van de gestolen goederen uitbetaald gekregen. Ook de bereikbaarheid van de Schadecoach.com vind ik geweldig. Het beantwoorden van je vragen waar je direct antwoord op ontvangt is ook super. Een pluim voor jullie dat je dit allemaal voor elkaar hebt gekregen! Ga zo door.

J.H.K. –  Hoensbroek  Inbraakschade

Een inbraakschade dreigde niet uitgekeerd te worden omdat mijn man zeer lang geleden met de rechter in aanmerking is gekomen. De verzekeraar wilde zich bij onze terechte claim beroepen op ’ verzwijging’ terwijl ons overigens nooit iets gevraagd is in die richting. Mijn man en ik willen u bedanken voor de moeite die u voor ons heeft gedaan. Zelf hadden wij het met de verzekering nooit zo kunnen regelen. En ik zal iedereen die in een soort gelijke situatie komt te zitten, adviseren om met u contact op te nemen omdat u ons zo goed geholpen heeft, dit mag ook best iedereen weten.”

Robert W. –  Middelburg  Aansprakelijkheid afgewezen   

Niets dan lof voor Schadecoach.com.  Na een aanrijding met de auto moest ik zelf de schade proberen te verhalen, omdat ik wa verzekerd ben. De verzekering van de tegenpartij deed meteen al vervelend toen ik belde om te vragen waar ik de schadeformulieren heen moest sturen. Ik ben toen een hele morgen van kastje naar de muur gestuurd en kwam uiteindelijk voor de derde keer bij dezelfde persoon aan de telefoon die me kon zeggen waar ik de papieren heen kon sturen. De schade afhandeling zelf liep nog veel stroever. Gelukkig kwam ik op internet Schadecoach tegen. Na kort mail-contact alle schadepapieren naar Schadecoach.com gestuurd en deze heeft de zaak snel en succesvol kunnen afhandelen. Zo zie je maar:  als particulier wordt je door de verzekering gewoon in je hemd gezet, omdat je de regels van verzekeringen niet kent. Ik kan iedereen met een verzekeringsprobleem aanraden om Schadecoach in te schakelen! Nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet.

  • Schade of problemen met uw verzekeraar?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op:

    Een moment geduld aub.